Biocsíra


Élő élelmiszerek, fogyasztásuk rendkívül fontos hiszen egészségünk múlik azon, van e elegendő enzim a szervezetünkben.


Búzafű


A szervezet méregtelenítője! Ismerje meg működését!


Receptek


Csak a képzelet szab határt... légy kreatív!


Hol tudom megvenni?


Térképen segítünk!


Éttermeknek, bisztróknak


Nagyobb tételben is vásárolhat!


BABFÉLÉK CSÍRÁJA, BORSÓ HAJTÁS

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
.........................................Borsó........................................
Prev
Next

 

 

TULAJDONSÁGOK,

A, B1, B2, C vitamin tartalmú csíra.

Magas foszfor, kálcium, kálium, magnézium,vas tartalom.

Jótékony az emésztésre, magukba szívják a mérgeket és bélben lévő parazitákat.

Tripszin inhibitorokat tartalmaznak, melyek megakadályozzák a fehérjék lebontását.

Mikor a bab csírázik, kiválaszt egy enzimet, a glastozidázt, mely lebontja a cukrokat, és így megelőzhető az egészségtelen gázképződés és szélgörcs.

A babfélék jók a szívnek. Kitisztítják a vérből a rossz koleszterint. Inzulinszabályzók. Érdemes cukorbetegeknek fogyasztani. Van bennük egy enzim, a proteáz. Ezek az enzimek meg tudják előzni a egészséges sejtek rákos sejtekké alakulását. Tehát nagy szerepük van a prevenciónál. Rendkívül sok a vastartalma a lencsecsírának (vérképzés).

Magas a rosttartalmuk. Segíti a bélmozgást.

Az egész szervezetben segítik a kollagén termelődést., hasonlóan a repce csírához.

Jótékony hatással van a csontjainkra, izmainkra és az érrendszeri betegségre, valamint a vérnyomásra is kedvező hatást fejt ki. Gyulladásos betegségekre, emésztési zavarokra is érdemes fogyasztani. A borsó csírájában nyolcszor több fólsav van, mint a babcsírában, hétszer több C vitamin, mint az áfonyában és négyszer több A vitamin található, mint a paradicsomban.

TERMÉK ADATOK

Kiszerelés: 50g,100g (zárható PS doboz)

Eltarthatóság: 10 nap

 

RECEPT AJÁNLATUNK

Számtalan ételt készíthetünk belőle, legyen szó levesről, főzelékről vagy köretről, de hidegtálak, sajttálak díszítésére is kiváló.