Bioháló 4 You Bt. logo nagy

Bio lucerna csíra őrlemény

Főként vizelethajtóként, anyatej serkentőként, valamint vesekő és ízületi gyulladások kezelésére használják.

  • Vitaminok: B1, B2, B9, C, K
  • Ásványi anyagok: Réz, Mangán, Magnézium, Vas, Kalcium

Bővebb információk lentebb a részletes termékleírásban.

Ft

Bio lucerna csíra őrlemény

Leírás

A gondosan csíráztatott magokat 40 Celsius fok alatt szárítjuk. Az így szárított, majd őrölt csírák megőrizik magas enzim- és vitamintartalmukat. Ezáltal nagyon gazdag táplálkozási lehetőségeket kínálnak.

Vitaminok: B1, B2, B9, C, K
Ásványi anyagok: Réz, Mangán, Magnézium, Vas, Kalcium

  • A lucernát főként vizelethajtóként, anyatej serkentőként, valamint vesekő és ízületi gyulladások kezelésére használják.
  • Számos kutatás bizonyította, hogy a lucernában magas koncentrációban található lúgosító anyagok, az ún. szaponinok hatékonyan képesek csökkenteni a vér koleszterinszintjét.
  • A lucerna nagy mennyiségben tartalmaz fitoösztrogéneket, amelyek ösztrogén jellegű növényi hormonok és elviselhetővé teszik a változókor okozta tüneteket, például a hőhullámokat és az éjszakai fokozott izzadást.
  • A lucerna csírában nagy mennyiségben levő antioxidánsok segítik a szervezetet a szabadgyökök elleni védelemben, megelőzve a sejtek és a DNS károsodását.
Íze semleges, így szinte bármilyen ételhez hozzáadhatjuk, esetleg különböző zöldségekből és gyümölcsökből készült turmixokat is feldobhatunk vele.
Adjunk hozzá mindennap egy kanál csíraőrleményt italainkhoz, ételeinkhez és élvezzük ezek gazdag egészségügyi hatásait.