Biocsíra


Élő élelmiszerek, fogyasztásuk rendkívül fontos hiszen egészségünk múlik azon, van e elegendő enzim a szervezetünkben.


Búzafű


A szervezet méregtelenítője! Ismerje meg működését!


Receptek


Csak a képzelet szab határt... légy kreatív!


Hol tudom megvenni?


Segítünk!


Éttermek, közétkeztetők


Kérje egyedi ajánlatunkat!


TERMÉKEINK

Bio Csírák   navarr

Az egészséges táplálkozás alapja a zöld étrend, az állandó csírakúra. Nem véletlen, hiszen a csírák a növény felneveléséhez szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak. A biocsírák élő élelmiszerek, fogyasztásuk – akár kúra jelleggel – rendkívül fontos, hiszen egészségünk múlik azon, hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben.

Bio Csíra Keverékek    navarr

Csíra keverékek fogyasztásával szervezetünk többféle vitaminhoz, enzimhez, ásványi anyaghoz juthat. Egyszerre több helyen támogathatjuk, immunrendszerünket, emésztésünket, vér- és érrendszerünket, de még a csontjaink egészségét is. Könnyebben pótolhatjuk a hiányzó nyomelemeket. Nem utolsó sorban változatossá és izgalmassá tehetjük, salátáinkat, szendvicseinket, ételeinket.

Bio Tönköly Búzafűnavarr

Ann Wigmore és Viktoras Kulvinskas, akik megalapították a Hippocrates Egészség Klinikát 1963-ban és azóta több ezer embernek tanították meg az “Élő táplálék” életmódot. “Isteni Mannának” nevezik ezt a csodálatos zöld levet, amely a legfontosabb alapköve ennek az életformának. Több, mint ötven-millió éve nőtték be a Földet a fűfélék, jelentős mértékben megváltoztatva az élővilágot. Azon állatok, elefánt, bölény, ló, stb., amelyek elsődleges tápláléknak tekintették ezt a gazdag klorofiltartalmú táplálékot, váltak a legerősebbekké, egész életükben megtartva kicsattanó egészségüket. Az emberi emésztőrendszer nem képes nagy mennyiségu rostot megemészteni. Viszont a frissen préselt leveik, (klorofil koktél) kitűnő természetes tisztító, gyógyító regeneráló, tápláló és védő tulajdonságaival vált az évtizedekben a figyelem központjában szerte a világban.

Szárított  bio csíra őrlemények  navarr

Szárított bio csíra őrlemények.