Bioháló 4 You Bt. logo nagy

A Bioháló családi vállalkozás

A BIOHÁLÓ 1997-ben alakult családi vállalkozásként. Új-zélandi rokonlátogatás alkalmával találkoztunk először a csírákkal és a búzafűvel, ami felkeltette az érdeklődésünket. Először mint érdekesség kezdtük el a termesztést, később lehetőséget láttunk arra, hogy teret szerezzen magának az egészséges táplálkozásban. Az első pár év kihívásai megtanítottak bennünket arra, hogyan ismertessük meg az emberekkel, a bio csírák és a bio búzafű jótékony, gyógyító hatásait.

Mára életformánkká vált az egészséges, harmonikus táplálkozás. Sokat dolgozunk azért, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük ezeket a minőségi élő élelmiszereket.

Termékeink hagyományos módon gépek nélkül készülnek és a legszigorúbb Európai Uniós jogszabályoknak megfelelő vizsgálatokon mennek keresztül.

Jövőképünk

Mára sajnos nem az ételek minősége a szempont. Ételeinkben nincs, vagy kevés hasznos tápanyag található. Rengeteg vegyszert, adalékanyagot használunk. Ezekkel nem csak környezetünket, de saját szervezetünket is szép lassan tönkretesszük. Az emberek anyagi helyzete gyakran kényszeríti Őket arra, hogy a rossz minőségű, silány élelmiszert vásárolják.

A jó minőségű bio élelmiszerekből nem kell sok mivel hatóanyag tartalmukat nem szorítják ki a vegyszerek. A jövőben az emberek felismerik majd, hogy mekkora szükségük lesz az egészséges élő élelmiszerekre. Rájönnek, hogy kifizetődőbb és olcsóbb egészségesen élni, mint egész fiatalon betegségekkel küzdeni és kompromisszumokat kötni egy életen át.

Szeretnénk részt venni ennek a jövőnek a felépítésében. Bio csíra és bio búzafű termékeink ezt a jövőt vetítik előre. Ezek az élő élelmiszerek biztosítják számunkra a túlélést és az egészséges hosszú életet.