- Bio brokkoli csíra
- Bio búza csíra
- Bio borsó mikrozöld
- Bio cékla csíra
- Bio fokhagyma csíra
- Bio görögszéna csíra
- Bio lucerna csíra
- Bio mungóbab csíra
- Bio mustár csíra
- Bio napraforgó mikrozöld
- Bio póré- és vöröshagyma csíra
- Bio repce csíra
- Bio retek csíra
- Bio sárgarépa csíra
- Bio sangóretek csíra
- Bio vöröshere csíra
- Bio vöröskáposzta csíra
- Bio zsázsa mikrozöld
- Bio brokkoli csíra
- Bio búza csíra
- Bio borsó mikrozöld
- Bio cékla csíra
- Bio fokhagyma csíra
- Bio görögszéna csíra
- Bio lucerna csíra
- Bio mungóbab csíra
- Bio mustár csíra
- Bio napraforgó mikrozöld
- Bio póré- és vöröshagyma csíra
- Bio repce csíra
- Bio retek csíra
- Bio sárgarépa csíra
- Bio retek csíra
- Bio sangóretek csíra
- Bio vöröshere csíra
- Bio vöröskáposzta csíra
- Bio zsázsa mikrozöld
Bio brokkoli csíra
Vitaminok: A, B, C, E, K
Ásványi anyagok: Kalcium, Vas, Foszfor, Kálium, Magnézium
- A brokkoli csíra glükozinolátokat és szulforafánt tartalmaz, amelyeknek klinikai vizsgálatokban kimutatták rákellenes tulajdonságait.
- A brokkoli csíra rendkívül gazdag C-vitaminban, így erősíti az immunrendszert.
- Hozzájárul a száj és fogak egészségéhez, csökkenti a fogágybetegségek kialakulásának kockázatát.
- Magas K-vitamin, kalcium, foszfor és cink tartalma segíti az erős és egészséges csontozat megőrzését.
- Csökkenti az oxidatív stresszt és a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát, különböző ráktípusok kialakulásának megelőzését.
- Csökkenti a vércukor- és koleszterin-szintet.
- A brokkoli csíra napi fogyasztása már 4 hét után kimutatható javulást eredményezhet az inzulinrezisztenciában, a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők esetében.
- Számos egyéb antioxidánst is tartalmaz, például luteint és zeaxantint, ezzel hozzájárul a szem egészségéhez.
- Emellett a benne található flavonoidok gyulladáscsökkentő hatásúnak bizonyulnak.
- A B9-vitamin a terhesség során a magzat egészséges fejlődését segíti.
- Különleges, tormára emlékeztető íze miatt kiválóan párosul szendvicsekhez, salátákhoz, hidegtálakhoz, paradicsomos ételekhez.
Kiszerelés: 50g, zárható PP ill. PLA dobozban (rendelhető egyedi kiszerelésben is). Eltarthatóság: 10 nap
Bio búza csíra
Vitaminok: A, B, B1, B6, B9, C, E
Ásványi anyagok: Kalcium, Magnézium, Foszfor, Kálium, Vas, Nátrium, Cink
- A búzacsíra rendkívül gazdag fehérje forrás.
- Magas E vitamin tartalmának köszönhetően nagy szerepet játszhat a különböző betegségek elleni védelemben.
- A búzában található magnézium több mint 300 enzim kofaktora, melyek szerepet játszanak a szervezet inzulin és glükóz háztartásában, ezáltal fogyasztása elősegíti az egészséges vércukorszintet.
- A búzacsíra betain tartalma krónikus gyulladásgátló hatása miatt csökkentheti a reumás betegségek, szívbetegségek, csontritkulás és a demencia kialakulásának kockázatát.
- Magas rosttartalmának köszönhetően segíti a megfelelő emésztést, emellett csökkenti az epekő kialakulásának valószínűségét is.
- A búzában található szelén, E vitamin és cink táplálja a bőrt, segít a pattanások legyőzésében, fiatalítja a bőrt, elősegíti a haj egészségét.
- Magas a béta-karotin tartalma, így a búzacsíra csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek előfordulását, javíthatja a koleszterinszintet és a látást.
- Kellemes, lágy ízének köszönhetően önmagában vagy gyümölcssalátákhoz, müzlibe, turmixba keverve is fogyasztható.
Kiszerelés: 100g, zárható PP ill. PLA dobozban (rendelhető egyedi kiszerelésben is). Eltarthatóság: 10 nap
Bio borsó mikrozöld
Vitaminok: A, B1, B9, C, K
Ásványi anyagok: Magnézium, Vas, Foszfor
A borsó magas fehérje tartalmával emelkedik ki a többi zöldség közül. Ennek köszönhetően:
- Kiváló étvágycsökkentő hatása van.
- Hozzájárul a csontok és az izomzat erősítéséhez.
- Vegetáriánusoknak kiváló fehérjeforrás.
- Ezen felül a borsónak alacsony a glikémiás indexe, így segíthet a vércukorszint szabályozásában.
- Magas rosttartalma pedig hozzájárul a szénhidrátok lassabb felszívódásához, ezáltal a bélflórát is segíti az emésztőrendszeri problémák, gyulladások és a bélrák kialakulása elleni védekezésben.
- A borsó hajtásnak mondhatni „zöldség” íze van, kellemes, nem túl hivalkodó, így bármilyen étel mellé köretnek, esetleg salátákban vagy szendvicsekben tudjuk javasolni a fogyasztását.
Kiszerelés: 80g, zárható PP ill. PLA dobozban Eltarthatóság: 10 nap
Bio cékla csíra
Vitaminok: B9, C
Ásványi anyagok: Magnézium, Vas, Foszfor
- A cékla gyökér és levelei gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek különböző gyulladásos betegségek kezelésében és megelőzésében.
- A céklában kiemelkedően magas a nitrátok és nitritek mennyisége. Ezekből a szervezetben nitrogén-monoxid képződik, ami a vérfal izmainak ellazulását segíti, így csökkenti a vérnyomást.
- Fokozza a véráramlást és növeli a teljesítőképességet.
- A nitrátok emellett csökkentik az oxigénfelhasználást testmozgás közben azzal, hogy a mitokondriumok hatékonyságát segítik, így növelik a teljesítményt például futás vagy biciklizés közben.
- Magas vastartalma miatt fokozza az oxigénellátást a vérben.
- A C vitaminnak köszönhetően erősíti az immunrendszert.
- Segíti az egészséges bőrt.
- A magas foszfor tartalma hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez és csökkenti a vérnyomást.
- A cékla vörös színéért is felelős betanin egyrészt antioxidáns hatású, másrészt kutatások szerint segíthet a DNS-t károsító hatások leküzdésében.
Kiszerelés: 40g, zárható PP ill. PLA dobozban. Eltarthatóság: 5 nap
Bio fokhagyma csíra
- A fokhagyma rendkívül gazdag allicin nevű vegyületben, amelynek erős antibakteriális, antivirális és gombaellenes hatásai vannak. Ezáltal segíthet megerősíteni az immunrendszert és védelmet nyújtani különböző fertőzésekkel szemben.
- Hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez. Számos tanulmány kimutatta, hogy a rendszeres fokhagymafogyasztás csökkentheti a vérnyomást, normalizálhatja a koleszterinszintet és elősegítheti a szív egészséges működését.
- Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek csökkenteni a gyulladásokat és enyhíteni a krónikus gyulladásos betegségek tüneteit.
- A fokhagyma számos erős antioxidánst tartalmaz, amelyek segítenek a szabadgyökök elleni harcban és védelmet nyújtanak a sejtek számára a károsodástól.
- Természetes méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és támogatja a máj és más szervek méregtelenítő folyamatait.
- Néhány kutatás azt sugallja, hogy a fokhagyma rendszeres fogyasztása csökkentheti bizonyos típusú rákos megbetegedések kockázatát, köszönhetően az antioxidánsok és gyulladáscsökkentő vegyületek jelenlétének.
Kiszerelés: 50g, zárható PP ill. PLA dobozban. Eltarthatóság: 5 nap.
Bio görögszéna csíra
Általánosságban elmondható, hogy a görögszéna (Trigonella foenum-graecum) gazdag tápanyagokban, mint például fehérjék, rostok, B-vitaminok (például B1, B2, B6), C-vitamin és ásványi anyagok (például vas, kálium). Ezek az összetevők potenciálisan számos egészségügyi előnnyel járhatnak, például:
- A görögszéna csíra is gazdag lehet rostokban, amelyek elősegítik az egészséges emésztést és a bélmozgást.
- Híres hormonális szabályozó hatásairól, amelyek segíthetnek például a női hormonok egyensúlyának fenntartásában.
- A görögszéna fogyasztásának pozitív hatásait mutatták ki a koleszterinszint csökkentésében és a szívbetegségek megelőzésében.
- Szoptatós anyukáknál megnöveli a tej mennyiségét.
Kiszerelés: 80g, zárható PP ill. PLA dobozban Eltarthatóság: 10 nap
Bio lucerna csíra
Vitaminok: B1, B2, B9, C, K
Ásványi anyagok: Réz, Mangán, Magnézium, Vas, Kalcium
- A lucernát főként vizelethajtóként, anyatej serkentőként, valamint vesekő és ízületi gyulladások kezelésére használják.
- A lucerna csíra segíthet a szervezet méregtelenítésében, mivel serkenti a máj működését és elősegíti a toxinok eltávolítását.
- Számos kutatás bizonyította, hogy a lucernában magas koncentrációban található lúgosító anyagok, az ún. szaponinok hatékonyan képesek csökkenteni a vér koleszterinszintjét.
- A lucerna nagy mennyiségben tartalmaz fitoösztrogéneket, amelyek ösztrogén jellegű növényi hormonok és elviselhetővé teszik a változókor okozta tüneteket, például a hőhullámokat és az éjszakai fokozott izzadást.
- A lucerna csírában nagy mennyiségben levő antioxidánsok segítik a szervezetet a szabadgyökök elleni védelemben, megelőzve a sejtek és a DNS károsodását.
- Íze semleges, így szinte bármilyen ételhez hozzáadhatjuk, esetleg különböző zöldségekből és gyümölcsökből készült turmixokat is feldobhatunk vele.
Kiszerelés: 100g (rendelhető egyedi kiszerelésben is), zárható PP ill. PLA dobozban Eltarthatóság: 10 nap
Bio mungóbab csíra
Vitaminok: B1, B2, B3, B5, B6, B9
Ásványi anyagok: Magnézium, Mangán, Foszfor, Vas, Réz, Kálium, Cink, Szelén
- Antioxidáns tartalma segít a krónikus gyulladások, a szívbetegségek, a rák és egyéb betegségek megelőzésében. A mungóbab csírája pedig akár hatszor nagyobb mennyiségben tartalmazza ezeket az antioxidánsokat, mint maga a mungóbab.
- Hozzájárulhat a vér koleszterinszintjének csökkentéséhez, ezáltal számos szív- és érrendszeri betegség megelőzéséhez.
- Vérnyomáscsökkentő hatását magas rost, valamint kálium és magnézium tartalmának köszönheti.
- Gyorsítja az emésztést és benne található keményítővel együtt erősíti az egészséges bélflórát.
- Magas fehérjetartalma miatt hamar teltségérzetet okoz, így segíthet a felesleges kilók leadásában.
- A mungóbab rendkívül magas B9 vitamin tartalma, nagyban hozzájárulhat a magzat egészséges fejlődéséhez.
- Tápláló, enyhén édes, dióra emlékeztető ízű, akár önmagában is fogyasztható. Az ázsiai és indiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga.
Kiszerelés: 100g zárható PP ill. PLA dobozban (rendelhető egyedi kiszerelésben is. Eltarthatóság: 5 nap
Bio mustár csíra
Vitaminok: A-, C-, B1-, B1-, B2-, B6-, B9-, és E-vitamin
Ásványi anyagok: Kalcium, Vas, Magnézium, Foszfor, Kálium, Nátrium
A mustár gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz. Igen csípős. Benne van az erő a hatékonyságában is, és az ízében is.
- Fogyasztható emésztési panaszokra, székrekedésre.
- Elősegíti az influenza gyógyulását, és csökkenti a lázat.
- Hat a daganatos betegségekre, elsősorban a hámszövet eredetűekre.
- Javítja a keringést, ízületi panaszokat.
- Segíti a máj, és a vese méregtelenítését.
- Hozzájárul, hogy az oxigén gyorsabban eljusson a sejtekhez.
- Csökkenti a koleszterin és a triglicerid szintet.
- Nagyon erős vírus- és féregölő hatású.
- Szívkoszorúér-elmeszesedés fontos gyógyítója.
- Érdemes fogyasztani a lép tárolási betegségeinél is. Aktiválja az elpusztult vörösvértestek ürülését.
- Lé formában nem fogyasztható.
Kiszerelés: 100g, zárható PP ill. PLA dobozokban (rendelhető egyedi kiszerelésben is) Eltarthatóság: 10 nap
Bio napraforgó mikrozöld
Vitaminok: B-, és E-vitamin
Ásványi anyagok: foszfor, kalcium, vas, rész, jód, magnézium, klorofill
- Magas foszfor – és kalciumtartalma hozzájárul a csontok, fogak, szövetek, izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez.
- A zsírok, szénhidrátok emésztéséhez is szükséges.
- Magas a vastartalma, segíti a vörösvértestképzést. Réztartalma pedig a vas felhasználáshoz szükséges.
- Nagyon sok jódot tartalmaz. a jód a pajzsmirigyhormon alkotó része. Szükséges az idegsejtek működéséhez is.
- Magnézium tartalma az izom, agy, tüdőszövetek működését segíti.
- Magas fehérjetartalma van, 20-25% közötti. Vegetáriánusok ideális fehérje forrása.
- Sok benne a niacin, ami bőrvitamin. Ápol, szépít, táplál.
- A napraforgó hajtás sok klorofillt tartalmaz (oxigént szállít a sejtekhez).
- Fogyasztható mogyoróval, mandulával vagy dióval összekeverve, amely kellemes ízhatást kelt. A leve önmagában is jóízű.
Kiszerelés: 100g, zárható 750ml, PP ill. PLA dobozokban Eltarthatóság: 5 nap
Bio póré- és vöröshagyma csíra
Vitaminok: B-, és C-vitamin
Ásványi anyagok: Kalcium, vas, magnézium
- Természetes antibiotikum.
- Olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek támogatják az alapvető sejtnövekedést.
- Kitisztítja a véráramot, májat. Megújítja a vért.
- Nyálkaoldó, gyógyítja a közönséges náthát.
- Antiszeptikus, vírusölő, pusztítja a fonalas gombákat, élősködőket, protoozonokat (véglényeket), mikrobaölő és izzasztó hatású.
- Jótékony hatása van vérmérgezésnél, gyomorfekélynél, fejfájásnál.
- Vázizom eredetű daganatoknál, vegyes sejtekből álló daganatoknál segíteni tud a keletkező méreganyag eltávozásában.
- Az ingadozó vérnyomást beállítja.
- Segíti a fehérvérsejtek munkáját.
- Csökkenti a koleszterin és triglicerid szintet.
- Tisztítja az ereket, a szívkoszorúereket. Méregteleníti a májat.
- Ne préseljük a levét! Igen intenzív, erős hagyma íze van.
Kiszerelés: 50g (rendelhető egyedi kiszerelésben is), zárható PP ill. PLA dobozokban Eltarthatóság: 10 nap
Bio repce csíra
Vitaminok: B-, és C-vitamin
Ásványi anyagok: Kalcium, Vas, Magnézium
- Többszörösen telítetlen zsírsavak találhatóak benne. Igen magas az omega-3 és az omega-6 olajtartalma. Közvetlenül hat a szív munkájára, és az érfalak rugalmasságát adja vissza.
- Javítja a szem hajszálereinek vérellátását.
- Magas a K-, E- és D-vitamin-tartalma. Nagy segítségére van a bőrnek, mert a szervezetünkben lévő kollagén termelődést segíti elő.
- A repce csíra rendszeres fogyasztása lassítja az öregedési folyamatot.
- Hat a vörösvértest képződésre, emeli a vörösvértest számot.
- Csökkenti a magas koleszterinszintet.
- Hat a lép tárolási betegségeire.
Sárgás színű, kellemes ízű csíra. Bármennyi fogyasztható belőle.
Kiszerelés: 100g, zárható PP ill. PLA dobozokban (rendelhető egyedi kiszerelésben is). Eltarthatóság: 10 nap
Bio retek csíra
Vitaminok: A-, B1-, B6 – vitaminok
Ásványi anyagok: Kálium, Vas, Foszfor, Folsav
A retek a természetes antibiotikumok közé tartozik.
- Hatékony vértisztító hatású.
- Kis mennyiségben fogyasztva epe tisztító hatású.
- Egyik kiemelkedő hatása a hőtermelés. Alkalmazható ízületi betegségeknél – mivel a hőtermelés által tágítja az ereket -, felgyorsítja a vérkeringést.
- A szájüregben, arcüregben, orrunkban elpusztítja a kórokozókat. Meghűlés estén a váladék által elzáródott üregeket megnyitja, és segíti a váladék távozását.
- A gyomrunkban segíti az emésztést. Nagyon szereti a retek anyagait a bélflóra. Táplálja, és egyben tisztítja.
- A vizeletkiválasztó rendszerre is jótékonyan hat.
- Sok foszfort tartalmaz, amely tisztítja, szépíti, fehéríti a bőrt.
- A retek csíra friss, markáns ízű. Aki még csak ismerkedik a retek csírájával, az kezdetben ne fogyasszon el egy egész dobozzal, és figyeljen a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására
Kiszerelés: 50g zárható PP ill. PLA dobozban Eltarthatóság: 10 nap
Bio sangó retek csíra
Vitaminok: A-, B1-, B6 – vitaminok
Ásványi anyagok: kálium, vas, foszfor, folsav
A sangó retek a természetes antibiotikumok közé tartozik.
- Hatékony vértisztító hatású.
- Kis mennyiségben fogyasztva epe tisztító hatású.
- Egyik kiemelkedő hatása a hőtermelés. Alkalmazható ízületi betegségeknél – mivel a hőtermelés által tágítja az ereket -, felgyorsítja a vérkeringést.
- A szájüregben, arcüregben, orrunkban elpusztítja a kórokozókat. Meghűlés estén a váladék által elzáródott üregeket megnyitja, és segíti a váladék távozását.
- A gyomrunkban segíti az emésztést. Nagyon szereti a retek anyagait a bélflóra. Táplálja, és egyben tisztítja.
- A vizeletkiválasztó rendszerre is jótékonyan hat.
- Sok foszfort tartalmaz, amely tisztítja, szépíti, fehéríti a bőrt.
- A retek csíra friss, markáns ízű. Aki még csak ismerkedik a retek csírájával, az kezdetben ne fogyasszon el egy egész dobozzal, és figyeljen a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására.
Kiszerelés: 50g zárható PP ill. PLA dobozban Eltarthatóság: 10 nap
Bio sárgarépa csíra
Vitaminok A, B komplex, C, E, G és K.
Legtöbb benne az A vitamin elővitaminja, a Béta-karotin.
Ásványi anyagokat Ca, K, Na, P, Fe, Mg, Cr (Kalcium, Kálium, Nátrium, Foszfor, Vas, Magnézium, Króm). Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat tartalmaz.
- A sárgarépacsíra rendszeres fogyasztásával bőrünk egyenletes tónust kap, amihez hozzájárulnak a sárgarépa vitaminjai is.
- Hozzásegít a csontozat és a fogazat fejlődéséhez.
- Általános gyógyhatását a nagy mennyiségű kálium tartalma teszi lehetővé, a vér savtalanítását segíti elő.
- Máj tisztító: a máj működését segíti elő.
- Bőrkiütés: Azt is mondhatjuk, hogy a bőrkiütés valamilyen formája legtöbbször a máj gyengülő működésére vezethető vissza.
- Rák: Általánosságban a gyulladás az, amelyre gyógyítólag hat a sárgarépa csíra, s ide tartozik a fertőzés is. A rákos daganatok közül a leghatásosabb a tüdőrákra.
- Emésztés, hasnyálmirigy: Az emésztésben a sárgarépa csíra hatékonyan vesz részt, tisztítja a beleket, és serkenti a mellékvesék munkáját, s ezáltal a hasnyálmirigy működését is.
- Ízületi gyulladás: sikeresen gyógyítható sárgarépa csírával, mert savtalanítja a vért.
- Látási zavarok: Enyhítésére, megszüntetésére, fogyasszunk sárgarépa csírát. Segít a szürkületi vakság legyőzésében is.
Bio vöröshere csíra
Vitaminok: B-vitaminok (B1-, B3- vitaminok), C-vitamin
Ásványi anyagok: Kalcium, Kálium, Magnézium, Foszfor, Króm
- Az összes nyomelemet tartalmazza, amire szüksége van szervezetünknek. Gond nélkül be tud épülni a szervezetben.
- Elsősorban javasolt ízületi és reumás bántalmak csillapítására.
- Táplál, erősít, tisztítja a vért.
- Bevonatot képez a gyomor- és bélfalon. Görcsoldó, az ásványi anyagok tartalma miatt.
- Hurutos betegeknél erős nyálkaoldó.
- Termékenység fokozó.
- Csökkenti a koleszterin szintet.
- Enzim tartalma miatt ajánlott a rosszindulatú folyamatok kezelésére.
- A levével öblögetve, megszűnteti a kellemetlen szájszagot.
- A májban lévő káros zsíranyagcsere lerakódást (zsírmáj) heti egy doboz bio vöröshere csíra négy-öt hónap alatt képes feloldani, a benne levő növényi hormonok segítségével.
Kiszerelés: 100g, zárható PP ill. PLA dobozokban (rendelhető egyedi kiszerelésben is).
Bio vöröskáposzta csíra
Vitaminok: B1-, B2-vitamin, C-vitamin, K-vitamin
Ásványi anyagok: Vas, Kalcium, Kálium, Magnézium
- Elsősorban az ér-eredetű, vérsejtképző- illetve vegyes daganatokra a leghatásosabb. Magas vastartalommal rendelkezik.
- Vörös színe fehéríti a bőrt. Tartalmaz U-vitamint, ami bőrünk egészséges állapotát őrzi meg.
- Segíti a májfunkciót, a méregtelenítést: bőrön keresztül, verejtékkel képes eltávolítani a méreganyagokat.
- Csökkenti a koleszterin- és triglicerid szintet.
- Fontos a K-vitamin-tartalma, ami szükséges a véralvadásnál.
- Csökkenti a fokozott szembelnyomást. Zöldhályognál segíti a látást.
- Legaktívabb a benne található telomeráz nevű enzim, amely segíti a sejtek megújulását, lassítja az öregedés folyamatát.
- Erős gyulladáscsökkentő hatása van.
- Tartalmaz olyan enzimeket, amelyek blokkolják a daganat növekedését.
- Erős antioxidáns. Segíti eltávolítani a méreganyagokat az ízületekből.
- Ásványi anyag tartalma tisztítja az agyi ereket.
- Nagyon szép színű a káposzta csírája. Szeretik a vendéglátó iparban díszítéshez használni. Tessék bátran megenni a díszt is!
Kiszerelés: 50g, zárható PP ill. PLA dobozokban (rendelhető egyedi kiszerelésben is).
Bio zsázsa mikrozöld
Vitaminok: B-, C-, A-, E-, B1-, B2-, és B6-vitaminok
Ásványi anyagok: Kálium, Kalcium, foszfor, vas, nátrium, jód
- A zsázsa növény segítségére siet a véradóknak. Serkenti a vérképzést, tisztítja a vért, segíti az oxigénszállítást.
- Magas vastartalma is a vérképzést segíti.
- Szív- és érrendszeri betegségeknél nagy jelentőségű a telítetlen zsírsavtartalma is.
- Rendszeres fogyasztásával megelőzhető a szívinfarktus.
- Magas az E-vitamin-tartalma, amivel késlelteti az oxidáció miatt bekövetkező öregedést.
- Vízhajtó, így vérnyomáscsökkentő is egyben.
- Tartalmaz antihisztamint, amely megszüntetheti a bőrkiütéseket.
- Energetizálja a szívműködést.
- Enzimjei a máj működését segítik.
- Növeli a szexuális vágyat, késztetést.
- Sok kollagént tartalmaz. A zsázsa csíra nagyon hatékony szív- és érrendszeri gyógyító növény.
- Ne préseljük a levét! Nagyon csípős és tömény.
Kiszerelés: 70g, zárható PP ill. PLA dobozban. Eltarthatóság: 5 nap.