Leírás
A gondosan csíráztatott magokat 40 Celsius fok alatt szárítjuk. Az így szárított, majd őrölt csírák megőrizik magas enzim- és vitamintartalmukat. Ezáltal nagyon gazdag táplálkozási lehetőségeket kínálnak.
Vitaminok: B-, és C-vitamin
Ásványi anyagok: Kalcium, vas, magnézium
- Természetes antibiotikum.
- Olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek támogatják az alapvető sejtnövekedést.
- Kitisztítja a véráramot, májat. Megújítja a vért.
- Nyálkaoldó, gyógyítja a közönséges náthát.
- Antiszeptikus, vírusölő, pusztítja a fonalas gombákat, élősködőket, protoozonokat (véglényeket), mikrobaölő és izzasztó hatású.
- Jótékony hatása van vérmérgezésnél, gyomorfekélynél, fejfájásnál.
- Vázizom eredetű daganatoknál, vegyes sejtekből álló daganatoknál segíteni tud a keletkező méreganyag eltávozásában.
- Az ingadozó vérnyomást beállítja.
- Segíti a fehérvérsejtek munkáját.
- Csökkenti a koleszterin és triglicerid szintet.
- Tisztítja az ereket, a szívkoszorúereket. Méregteleníti a májat.
Igen intenzív, erős hagyma íze van.
Adjunk hozzá mindennap egy kanál csíraőrleményt italainkhoz, ételeinkhez és élvezzük ezek gazdag egészségügyi hatásait.
Kiszerelés: 100g