Biocsíra


Élő élelmiszerek, fogyasztásuk rendkívül fontos hiszen egészségünk múlik azon, van e elegendő enzim a szervezetünkben.


Búzafű


A szervezet méregtelenítője! Ismerje meg működését!


Receptek


Csak a képzelet szab határt... légy kreatív!


Hol tudom megvenni?


Segítünk!


Éttermek, közétkeztetők


Kérje egyedi ajánlatunkat!


EGÉSZSÉG

 

ÉLJEN EGÉSZSÉGESEN A CSÍRÁK ÉS BÚZAFŰ SEGÍTSÉGÉVEL!

A bio csírák és a bio búzafű komplex rendszerként képesek a szervezetünkben keletkezett hiányokat pótolni. Feltöltik vitaminokkal, enzimekkel, ásványi elemekkel, energiával.

Mai világunkban sajnos egyre kevesebb helyről tudjuk beszerezni, pótolni szervezetünk részére azokat a nélkülözhetetlen anyagokat, melyek az egészséges életvitelünkhöz szükségesek. Élelmiszereink tele vannak ízfokozókkal, mesterséges színezékekkel, tartósító szerekkel, különböző vegyi anyagokkal stb., melyek szervezetünk számára ismeretlenek, legjobb esetben is nehezen emészthetőek. Fáradtak, kedvetlenek és rosszabb esetben már betegek is vagyunk. Ezen ételek – amellett hogy emésztésük igen megterhelő-, nagyon sok energiát vonnak el mindennapi tevékenységeinktől. A  bio csírák és a bio búzafű fogyasztásával pótolhatunk mindent, ami hiányzik a szervezetünkből. A bio csírák és a bio búzafű vitalizálnak és revitalizálnak. Kitakarítanak, rendet raknak és befoltozzák azokat a lyukakat, melyeket az egészségtelen életvitel következtében ütöttünk magunkon. Abból építhetjük fel testünket, amit elfogyasztunk, magunkhoz veszünk. Nem mindegy miből építünk templomot magunknak.

Hogy hogyan érezzük magunkat testünkben, az csak tőlünk függ. Élhetünk romos házban de akár palotában is.

A bio búzafűvel kitakaríthatjuk szerveinket, méregteleníthetjük sejtjeinket. Kiméregtelenített sejtjeink képesek lesznek megújulni, megküzdeni a betegségekkel, erősíteni immunrendszerünket. Egy erős immunrendszer bármilyen betegséggel képes felvenni a harcot, semmi nem jelent kihívást számára. Ebben rejlik igazi gyógyító ereje. Fizikai testünknek nem csak vitaminokra, enzimekre, ásványi elemekre van szüksége, hanem arra az életenergiára is, melyet ezekből az élő élelmiszerekből,  bio csírákból tudnak magukba szívni. Energetikai testeink az élő élelmiszerekből veszik fel azt a szükséges energiát, melyből szerveink működését finanszírozzák. Szerveink harmonikus működéséhez szükség van erre az életenergiára, mely segít mindennapjaink feladatainak elvégzéséhez. A bio csírák tartalmazzák azokat a rezgéseket, mellyel támogathatjuk ezt az egészséges energiaáramlást. A mai modern fizika és orvostudomány felismerte és kezdi megismerni ezeket a titokzatos energiákat. Ezek a bio energiák körbejárják és ellátják minden egyes sejtünket információval. Ezen információk határozzák meg sejtjeink egészséges működését.